У Рівному звільнили з роботи затриманого з хабаром чиновника облдержадміністрації

Суди у справі про хабарництво тривають вже два роки

Олександр Курильчик 15 років пропрацював в обласному департаменті екології та природних ресурсів. Майже половину цього терміну був заступником начальника департаменту.

У серпні 2015 року Олександра Курильчика правоохоронці затримали

при отриманні ним хабара у 5600 гривень.

Згодом обласна прокуратура відкрила ще шість кримінальних проваджень за фактами хабарництва чиновника. За її інформацією, Олександр Курильчик

за дозволи на використання артезіанських свердловин, на спуск води з водних об`єктів вимагав у підприємців від однієї до шести тисяч гривень.

Позавчора Олександра Курильчика звільнили з посади заступника депаратаменту. Причина - зміни у штатному розписі установи.

Олександр Курильчик

Детальніше розповідає директор департаменту екології та природних ресурсів Володимир Захарчук:

В нас люди є невинними, доки нема рішення суду. Суд ще не закінчився, суди йдуть.

 

А звільнили його у зв’язку з тим, що помінявся штатний розпис департаменту екології  і посади заступника чистої там вже не було.

 

Йому запропонували посаду в департаменті, як передбачено законом, від якої він вімовився. В зв’язку із закінченням терміну попередження його було звільнено. Ну, він більше півроку перебував на лікарняних.

 

Те, що передбачено, всі відпускні ми йому віддали, лікарняний він відбув. І звільнився в зв’язку зі зміною істотних умов, відмовою від істотних умов.  

 

За словами Володимира Захарчука, нині у нього один заступник – Анатолій Шавурський, який одночасно є начальником управління використання природних ресурсів департаменту.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень