У Рівному знизився рівень підліткової злочинності

А от на території Рівненського району – ситуація інакша

Минулого тижня у Рівненській місцевій прокуратурі на спільній нараді керівників правоохоронних органів та соцслужб органів влади та місцевого самоврядування обговорили стан злочинності у підлітковому середовищі міста та протидію вчиненню правопорушень неповнолітніми.

Так, упродовж семи місяців цього року на території Рівного спостерігалася позитивна тенденція до зниження рівня злочинності серед неповнолітніх. Підлітками вчинено 9 злочинів проти 29 за аналогічний період 2017 року. Тобто, на 69% менше.

У прокуратурі вважають, що поліпшенню криміногенної обстановки у молодіжному середовищі сприяли проведені правоохоронцями спільно із соцслужбами профілактичні заходи, систематичні навчальні лекції для учнів шкіл та вузів, а також роз’яснювальні публікації у ЗМІ.

Водночас, на території Рівненського району підліткова злочинність дещо зросла (неповнолітні вчинили на 5 злочинів більше, аніж торік), що свідчить про недостатню індивідуально-профілактичну роботу з дітьми та сім’ями, які потребують уваги з боку працівників ювенальної превенції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень