Рівнянка керувала машиною під медикаментами та ледь не зчинила ДТП (ФОТО)

За рік вона вже двічі потрапляла в автопригоди

Патрульні спіймали кермувальницю, яка перебувала під дією лікарських засобів. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного:

Вчора пообіді інспекторам надійшло повідомлення з лінії 102 від 25-річного костопільчанина про те, що на вулиці 16 Липня водійка PEUGEOT Expert поводиться неадекватно. З його слів, вона ледь не вчинила ДТП з його припаркованим автомобілем MERCEDES Vito.

Патрульні поспілкувались на місці з 48-річною рівнянкою та з'ясували, що вона перебуває під впливом лікарських засобів, що підтвердилось лікарським висновком.

Патрульні склали на водійку протокл за фактом керування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції водія.

До слова, за останній рік водійка вже була двічі учасницею дорожньо-транспортних пригод, в одній з них вона намагалась уникнути відповідальності та залишила місце ДТП.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень