У Рівному зменшаться черги за закордонними паспортами

Відповідне обладнання для виготовлення документів нині є практично у кожному районі області

Черги за закордонним паспортом зменшаться. У цьому переконані у Державній міграційній службі в Рівненській області, адже нині вже майже всі райони оснащені спеціальним обладнанням для виготовлення закордонного документа та внутрішнього паспорта у вигляді ID-картки.

Про це Радіо Трек повідомила головний спеціаліст із зв`язків з громадськістю та ЗМІ Державної Міграційної служби Рівненської області Валентина Іванюк.

Тепер кожен районний відділ і сектор ДМС області укомплектований відповідним технічним обладнанням, підключений до відповідних каналів зв‘язку задля того, аби полегшити надання адміністративної послуги населенню щодо оформлення закордонного паспорта та ID-картки. Це зменшить і черги і витрати громадян на доїзд до обласного центру.

Єдиний район, в якому немає можливості оформлення документів – Радивилівський. Проте і тут вже до кінця тижня запрацює відповідна апаратура. Тож відтепер мешканцям районів для оформлення документу для виїзду не потрібно їхати в обласний центр.

Щодо можливості оформлення закордонного паспорта у ЦНАПах, то раніше проанонсована послуга може запрацювати наприкінці лютого – каже Валентина Іванюк. Щодо вартості послуги, вона поки не змінилася - виготовлення закордонного паспорта протягом семи робочих днів коштує 810 гривень, протягом двадцяти – 557 гривень.

Зауважимо, що торік для виготовлення закордонного паспорта до ДМС області звернулося майже 60 тисяч наших земляків. А от у 2015-му році документів для виїзду в області було виготовлено 47 тисяч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень