У Рівному змагалися книгомани

31 березня 2016 року в Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбувся щорічний обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2016».

У конкурсі взяли участь діти 6-х, 7-х, класів  з усіх куточків Рівненської області та   м. Рівне, які попередньо здобули перемогу в  2- му етапі конкурсу.

Кожен учасник мав змогу побувати в  образі свого найулюбленішого літературного героя, представити читацький щоденник,  розповісти про улюблену книгу, поділитись враженнями та висловити свої думки з приводу прочитаного.

Журі в результаті голосування визначили кращих книгоманів.

[media=57633]


За підсумками конкурсу перемогу здобули:


Ольга Комар - м. Рівне, Рівненська гуманітарна гімназія, уч. 7-Б класу - в номінації серед учнів 7-х класів.

Станіслав Одукалець  - м. Здолбунів, Здолбунівська ЗОШ № 5, уч. 6-Б класу – в номінації серед учнів 6-х класів.
По завершенні конкурсу на дітей чекали: солодкий стіл,   виставка  власноруч створених креативних  книг  рівненської майстрині Олени  Медведєвої у музеї бурштину та екскурсія музеєм Уласа Самчука.

Всі учасники отримали подарунки та грамоти від бібліотеки, а переможці отримали дипломи кращих читачів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2016» . На них чекає  головний приз – поїздка до Львова на Міжнародний дитячий фестиваль «Книгоманія», де зустрінуться з улюбленими авторами; познайомляться з історією та культурою історичного міста, візьмуть участь у різних майстер-класах, дізнаються більше про сучасну українську літературу. Ну і, звичайно, нагороди: нові книжки від українських видавців та подарунки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень