У Рівному зібралися добровольці з усієї України (ФОТО)

Сьогодні тут звучатимуть «Пісні народжені війною»

У ці хвилини у Рівному відбувається  акція «Вшануй Героїв України».  На захід до міста завітають добровольці та волонтери зі всієї України, воїни ЗСУ, ветерани АТО.

Годиною раніше на Майдані Незалежності відбувся урочистий молебень за упокій душ загиблих воїнів в цій неоголошеній війні на Сході. Організатори зачитали звернення до Президента України щодо державного визнання добровольчих підрозділів учасниками бойових дій.

Також тут має відбутися благодійний концерт «Пісні народжені війною» рівненського гурту «Країна У». Музиканти підготували унікальні історичні композиції, що розповідають про різні періоди боротьби України за незалежність: від Козаччини до Революції Гідності та неоголошеної війни на Сході.

На зібрані від концерту кошти спорудять пам'ятник добровольцю Владиславу Шемуровському, який загинув 31 серпня 2016 року в с.Широкіно, що поряд з Маріуполем.

В рамках акції «Вшануй Героїв України» відбудеться нагородження відзнаками, пам'ятними медалями волонтерів та захисників України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень