У Рівному збільшиться кількість гарних зупинок

Місто планує закупити 10 нових зупинок

Йдеться про так звані «розумні зупинки», які встановлені на Театральній площі. Адже інвестор запропонував за 10 мільйонів побудувати 10 таких же по всьому місту.

Однак навколо цього виникла конфліктна ситуація. Однією з основних вимог місцевої влади була передача через 6 років цих зупинок на баланс міста.

Втім, з такою умовою інвестори не погодилися. Однак, як відзначає міський голова Володимир Хомко, компроміс все ж було знайдено:

Є компроміс. Я з ними зустрівся перед виконкомом. Значить, робимо таким чином: ставимо павільйони на 5 років, через 5 років вони приходять на виконком і звітують перед ними. Це буде інша каденція, інші члени виконкому. Як вирішать, так і буде. Вирішать продовжити – то продовжать, ні – то ноги в руки, і на тому розходимося, бо воно просто не відіб’ється за тих 6 років.

Також Володимир Хомко відзначив, що цього року в місті заплановано відремонтувати близько 40 вже наявних цегляних зупинок. Додамо, що всього у Рівному 120 зупинок громадського транспорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень