У Рівному завершився обласний конкурс зі стендового моделювання

«Стендовий моделізм» – це відтворення власноруч техніки та фігур людини в мініатюрі. Він містить у собі не менше десятка напрямків: це кораблі, починаючи від галер, парусників середньовіччя до найсучасніших авіаносців та катерів, катапульти та арбалети, бронетехніка, авіація усіх часів та народів, легкові та вантажні автомобілі, космічні кораблі, споруди та укріплення древніх замків, блокпости, доти, казарми та палатки сучасних армій світу, - пояснили у «Рівненському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді», який є організатором заходу. 

Всі ці дивовижні моделі склеюються з найдрібніших деталей, яких в наборі може бути більше 500, а потім розфарбовуються спеціальною модельною фарбою. За допомогою різних засобів моделям надається природний вигляд – це може бути пил, подряпини, кіптява – все як на оригіналі.

Командами-призерами визнано: Дубенську міську станцію юних техніків – І місце, Костопільський центр технічної творчості та комп’ютерних технологій - ІІ місце; Рівненський міський центр творчості учнівської молоді – ІІІ місце.

Переможці особистого заліку отримали дипломи центру науково-технічної творчості.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень