У Рівному завершився новий яскравий літературний захід

Перший арт-семінар «КУСТ» тривав з 15 до 18 липня

В програмі були лекції відомих письменників, майстер-класи, практикуми, поетичні читання, екскурсії музеєм Рівного та урочищем Гурби. Крім того, в рамках арт-семінару відбувся мистецький «Вудсток». Також митці взяли участь у проекті «Рівне. Літо. Музика 2016», де зі сцени у парку імені Тараса Шевченка читали свою поезію. Лекторами заходу були Олександр Косенко, Леся Мудрак, Олександр Ірванець, Сергій Лазо та інші відомі в Україні літературні постаті. А ось як літературне дійство підсумувала голова Спілки письменників у Рівненській області, Ірина Баковецька:

– Рівненщина гарно прийняла наших гостей. П'ять днів проходили лекції-семінари, які поєднувалися із певно усіма культурно-мистецькими напрямками нашої області. До нас були залучені і Спілка художників, і ГО творчих людей Рівненщини. До нас були залучені і рок-гурти.

Також Ірина Баковецька висловила надію, що мистецький арт-семінар у Рівному стане традиційним і розширить свою географію. Адже, як заявляють учасники та організатори, захід пройшов успішно. Баковецька також повідомила, що серед планів на майбутнє є започаткування фестивалю духовної пісні на Гурбах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень