У Рівному затримали чоловіка, який бив свою 3-річну дитину (ФОТО)

Напередодні пізно ввечері до поліції звернулися громадяни, які стали випадковими свідками, як невідомий в машині BMW на вулиці Курчатова завдає тілесних ушкоджень дитині

На місці події патрульні виявили 30-річного громадянина, який таким чином, за його словами, "виховував" свою трирічну доньку.

Патрульні негайно викликали медиків, вони, оглянувши дитину, вирішили її госпіталізувати, позаяк існувала загроза життю та здоров'ю дівчинки. Після огляду в медзакладі лікарі встановили діагноз: 

Множинні забої, гематоми сідниць, осаднення поперекової ділянки стегон, забій грудної клітини, забій голови, лоба, струс головного мозку.

Інспектори передали громадянина слідчим, повідомили усі відповідні служби про випадок. За фактом відкрите кримінальне провадження.

Раніше родина в поле зору правоохоронних органів та соціальних служб не потрапляла. Дитина перебуває в медичному закладі під наглядом медиків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень