У Рівному «за пару копійок» підмалюють кілька міських пам’ятників

Після зими в Рівному багато пам’ятників потребують косметичного ремонту

Днями кілька таких об’єктів почали «підмальовувати».

Міські чиновники запевняють, що на так звані поточні ремонти місто не виділяє великих коштів. Першими ремонтують ті об'єкти, які або «розвалюються», або мають неестетичний вигляд.

Деталі ми з’ясовували у заступника начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимира Лапюка:

«Після зимового періоду плитка відпала, її переклеюють. Це з міського бюджету гроші ідуть на поточний ремонт. Там копійки виділяються, наприклад на пам’ятник Чорнобильцям на вулиці Симона Петлюри пішла невелика сума коштів. На Театральній площі відпадало три чи чотири червоних плитки, їх теж приклеїли. Це все звичайні поточні ремонти, не капітальні, отож на це не виділяються якісь великі суми з міського бюджету» .

До слова, наприкінці березня приватна фірма показово мила пам’ятник Тарасові Шевченку у центрі Рівного. Міська влада для акції надала вишку та тисячу літрів технічної води.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень