У Рівному з професійним святом привітали ветеринарів

14 серпня - День працівника ветеринарної медицини

У п'ятницю напередодні професійного свята, у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області, в складі та підпорядкуванні якого є служба ветеринарної медицини – а це обласні, районні, міські державні лабораторії, лікарні, дільниці та пункти ветеринарної медицини – відбулися урочистості з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини.

Як зазначив перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Драганчук, завдяки профілактичній роботі спеціалістів ветеринарної медицини в області на сьогодні досягнуто стійке і контрольоване епізоотичне благополуччя по бруцельозу, туберкульозу, сибірці, чумі і ряду інших інфекційних захворюваннях.

 Сприяє цьому і діюча «Програма забезпечення проведення протиепізоотичних заходів у Рівненській області на 2015-2017 роки», згідно якої на цей рік передбачено 700 тис. гривень на закупівлю ветеринарних препаратів, з яких ветеринарна служба вже отримала понад 500 тис. грн.,

- наголосив Микола Драганчук.

Про це повідомляє Рівненська облрада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень