У Рівному взялися за розширення ще однієї вулиці

Кажуть, взимку тут не буде проблем із проїздом

У Рівному почали розширення вулиці Князя Володимира, зокрема ділянки дороги до повороту на вулицю Григорія Сковороди. Як розповів нам заступник міського голови Олексій Хмилецький, це значною мірою полегшить проїзд на Князя Володимира, особливо взимку, адже тут буде додаткова смуга руху. Свого часу така з’явилася на Соборній  в районі ЦУМу та на Київській біля 12-ої школи. Говорить Олексій Хмилецький:

Це робиться ще одна смуга для розширення вулиці Князя Володимира. Об’єм робіт більше 2 мільйонів гривень.  Буде одна смуга додатково. Тобто транспорт зможе перелаштовуватися і повертати на вулицю Сковороди (ред. – колишня Бахарєва). Технологічно, якщо там розширення, бордюри і т.д., то погода впливати не повинна. Ми можемо працювати до мінус 10 градусів.

Нагадаємо, розширення вулиці запланували ще в лютому 2017 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень