У Рівному врятували непритомну жінку

Рятувальники відкрили оселю, де більше доби перебувала літня пані

Сьогодні зранку о 05:10 за телефоном «101» по допомогу до рятувальників звернулися співробітники патрульної поліції. Правоохоронці просили допомогти потрапити в зачинену квартиру на першому поверсі на вулиці Льонокомбінатівській, де, за їхніми даними, перебувала непритомна літня жінка.

Оперативно за вказаною адресою прибуло відділення рятувальників на пожежному автомобілі. За допомогою бензоріза працівники ДСНС швидко розрізали дверний замок, разом з поліцейськими увійшли до оселі та виявили в кімнаті у непритомному стані господиню 1940 р.н.

Ще до приїзду «швидкої» рятувальники надали жінці першу долікарську допомогу та привели її до тями. Після цього лікарі забрали потерпілу на лікування у медичний заклад.

Згодом стало відомо, що жінка пролежала в квартирі більше доби, і якби не вчасна допомога рятувальників та поліцейських, все могло б закінчитися трагічно, - повідомляють в ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень