У Рівному вручили премію імені Ігоря Свєшнікова

Цього року розмір премії збільшили

Відзнаку відомого вченого, доктора історичних наук, дослідника Поля Берестецької БитвиЇї вручають уже 12 років поспіль за досягнення у галузі охорони культурної спадщини.

Цьогоріч претендентів було двоє: директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига та директор Березнівського районного краєзнавчого музею Наталія Трохолюк, якій і присвоїли відзнаку, каже заступник голови облради Сергій Свисталюк:

Чому зупинилися саме на цьому претенденту? Бо чи не вперше, якщо я не помиляюся, це був представник районного центру.

І вона має значний доробок і по розвитку місцевого музею і значні досягнення як літератор.

Тому такий висновок і зробили члени комісії.

Наталія Трохолюк працює в районному музеї на посаді директора понад 20 років. Активно займається вивченням етнокультурної спадщини району, проводить пошукову роботиу та бере участь в експедиціях. За її ініціативи протягом останніх шести років видали три збірники «Літопис Березнівщини. Наукові записки Березнівського краєзнавчого музею».

До слова, премію імені Ігоря Свєшнікова збільшили, нині вона становить 8 тисяч гривень, раніше вручали на 3 тисячі менше.

[media=123678][media=123679][media=123681]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень