У Рівному вручили нагороди за розкриття злочинів

Нагородили кінологів та учасників громадського формування

 
Очільник поліції Рівненщини Валерій Самчук відзначив почесними грамотами двох інспекторів кінологічної служби та двох учасників Квасилівського громадського формування «Правопорядок» за високий професіоналізм та наполегливість у розкритті злочинів.
 

Молодший інспектор-кінолог з пошуку вибухових речовин та зброї кінологічного Центру ГУНП Олександр Пелех із німецькою вівчаркою Грім відшукали затриманого, який утік з-під варти Володимирецького суду.

 

А молодший інспектор-кінолог Юрій Вашай разом зі службовою собакою Кріс розкрив крадіжку з господарства у селі Оженин Острозького району.

Обох поліцейських за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагородили почесними грамотами.

 

Керівника Квасилівського громадського формування «Правопорядок» Дмитра Громенка та учасника громадського формування Бориса Александропула відзначили подяками за активну участь в охороні правопорядку спільно з поліцейським Рівненського районного відділення поліції та у проведенні обшуків і відпрацювань території району.

Зокрема 10 січня вони надали допомогу в проведенні обшуку, під час якого поліцейські вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

Валерій Самчук зазначив, що завдяки таким працівникам поліції та громадянам, які добровільно несуть службу із забезпечення громадського порядку, жителі області можуть почуватися у безпеці.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень