У Рівному ворони, а в Лондоні коти борються з вандалізмом (6 ФОТО, 2 ВІДЕО)

Запекла боротьба тварин зі сміттям, що залишає по собі реклама

У нашому місті чимало таких місць, на які без болю в очах дивитися не можливо. Рекламщики відверто нехтують спеціально відведеними місцями, на котрі можна клеїти оголошення і ліплять їх всюди, засмічують місто.

Навіть в центрі міста є такі місця, які псують зовнішній вигляд. Деякі стіни уже потребують ремонту, адже ніякими засобами їх відмити не можна. Якщо все піде так і далі, то вже за кілька років місту буде соромно зустрічати гостей.

Відновлення міста після такого вандалізму коштуватиме владі чимало грошей. Радіо Трек пропонує заборонити розповсюдження реклами таким шляхом і просто встановити спеціальні дошки оголошень по всьому місту. Таким простим чином можна буде уникнути засмічення міста. До того ж, в місті є маса можливостей розмістити ефективну рекламу – від печатної преси до Інтернету.

Рівненські птахи стали на захист чистоти міста. Подивіться відео, на якому ворони здирають рекламні оголошення зі стовпа:

 

У Лондоні активісти збирають кошти за допомогою платформи «Кікстартер» для того, щоб звільнити міське метро від набридливої реклами. Замінивши в’їдливі оголошення на позитивні фото котів, у лондонців життя стане більш веселішим.

Організатори проекту стверджують:

Реклама втомлює, адже не кожен має змогу купувати собі речі, які вона впарює. Уявіть собі світ, в якому громадськість може відчути себе вільно і добре.

Ми знаємо, що цей проект безглуздий, проте якщо ми це зробимо в одній країні, або в кожному великому місті в світі. Уявіть собі - коти по всьому світу замість реклами!

Для здійснення такої мети активістам потрібно 75 000 фунтів стерлінгів, для того, щоб замінити всю рекламу на одній станції метро.

Відео-презентація проекту «КОТИ»:

Може коти не зроблять нас щасливішими, проте це набагато краще, ніж те сміття, яке зараз приліплене до стін Рівного. Всім відомо, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Можливо, і нашому місту варто підхопити цю ідею і прикрити котами цей безлад, що розвели спамщики.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень