У Рівному відзначили 27-му річницю виводу військ з Афганістану

У Рівному відзначили 27-му річницю виведення військ з Афганістану. Колона з більше ніж сотні людей пройшла вулицею Соборною від Дому офіцерів до пам'ятника воїнам, що загинули в локальних війнах. Згадати воїнів прийшли як місцева влада, так і самі афганці. Зокрема, за словами голови міської  організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергія Зінича,  наразі у Рівному налічується більше тисячі людей, які пройшли Афганістан:

Рівненська міська організація української спілки ветеранів Афганістану нараховує в свій організації 930 членів організації. Правда, не всі із цих 930 є учасниками бойових дій, але в загальному по місту Рівне десь більше 1000 чоловік пройшли через Афганістан. Наша організація всі ці роки займається соціальним захистом членів нашої організації.

Також Сергій Зінич додав, що значна кількість афганців зараз також несе службу на Сході України, захищаючи суверенітет нашої держави. До слова, пі час урочистостей не обійшлося і без конфузу. Відомого одиночними пікетами афганця Петра Кур‘яту виводили з вшанувань під руки. Чоловік традиційно вирішив нагадати про свої житлові проблеми. Як це відбувалося також дивіться на нашому сайті.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень