У Рівному військових вітали з Днем захисника України

Нагороди отримали рядові та офіцери ОК «Захід», працівники районних військкоматів, а також ветерани АТО

Виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Юрій Приварський вручив відзнаки від обласної влади – годинники, нагрудні знаки та почесні грамоти.

«Цього року, 14 жовтня, на Покрову Пресвятої Богородиці, українці вперше відзначають День захисника України. Ця дата вибрана не випадково – саме на свято Покрови вшановували козацьке військо, - зазначив Юрій Приварський. - Ми маємо вшановувати всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності».

За словами командувача ОК «Захід» Ігоря Довганя, цей день присвячений тим людям, які обрали свою долю – служити Україні та захищати свою землю до останньої краплі крові, тим, які зупинили російську терористичну навалу, тим, хто продовжує ризикувати власним життям.

«На сьогодні воїни оперативного командування «Захід», частини якого дислокуються на території восьми областей, з честю виконують своє бойове завдання на Сході України. За час проведення АТО державні нагороди отримали 272 військовослужбовці, у тому числі 199 – посмертно. Героями України стало четверо військових, з них один – посмертно», - відзначив Ігор Довгань. 

Присутні вшанували пам'ять загиблих за свободу України у всі часи хвилиною мовчання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень