У Рівному військові подякували школярам за підтримку

До Дня святого Миколая дітей-переможців акції «Допоможи пораненому бійцю» привітали воїни-зв’язківці

У Рівному, в 55 окремій бригаді зв’язку оперативного командування «Захід», відбувся День відкритих дверей для дітей з серцево-судинними захворюваннями.

Восьмикласників Клеванської санаторної школи-інтернату запросили, щоб віддячити за підтримку, таку необхідну військовослужбовцям Збройних Сил України, та ознайомити з історією і сьогоденням воїнів-зв’язківців.

Дітей супроводжувала Тетяна Чалюк - мама майора Олексія Богуславського - учасника АТО, який загинув на сході України в червні цього року. Саме в цій частині багато років поспіль проходив службу її син.

Особливо школярів цікавили складання бійцями військової присяги на вірність Українському народові, особливості проходження військової служби чоловіками та жінками, їх участі в АТО.

"Найбільше школярам сподобалося у військовій їдальні, де їх зустріли гарячим чаєм, пиріжками та солодощами. Військовослужбовці бригади, серед яких немало дівчат, розповіли про свою участь у бойових діях та зустрічі з школярами Луганщини. У відповідь діти передали своїм захисникам малюнки та ангели-обереги, які невдовзі поїдуть на передові позиції зони проведення АТО", - повідомляють військові.

На завершення заходу діти отримали на згадку книгу «Доземно вклоняємось українському солдату», солодкі подарунки та підписи на державному прапорі з побажаннями про перемогу та мир від учасників антитерористичної операції на сході України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень