У Рівному вітали спортсмена, який привіз з Афін «золото»

Міський голова привітав Владислава Кравченка з перемогою на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед кадетів

Владислав - у червоній футболці

Міський голова Рівного Володимир Хомко вручив рівнянину Владиславу Кравченку подяку й подарунки від міської влади. Під час зустрічі мер відзначив свого улюбленого тренера Павла Леонтьєва.

Фото - Віктор Самчук

Винуватець зустрічі, спортсмен Владислав Кравченко таке розказав про перемогу:

В Афінах я провів п’ять сутичок, в яких отримав перемогу. Перша із борцем-американцем, далі з фіном, із норвежцем, із турком, а фінал – з індійським борцем. Усі сутички були надзвичайно тяжкі й напружені. Я відчував, що я готовий всіх перемогти. Найголовніше було здужати бар’єр моральний. Але вдалося, зміг!

Нагадаємо, у цю неділю в столиці Греції Афінах на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед кадетів спортивне «золото» здобув для Рівного і України Владислав Кравченко, рівнянин, вихованець рівненської школи боротьби, який тренується в ДЮСШ № 1.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень