У Рівному відмовляться від послуг приватних сміттєзбирачів

Міська рада Рівного погодилася розірвати договір на вивезення сміття з підприємством «Санком-Рівне»

Мешканців одного з найбільших житлово-комунальних підприємств у Рівному - «Покровського» - з 1 жовтня обслуговуватиме КАТП-1728. Йдеться про вивезення сміття.

Як ми уже повідомляли, із проханням про розірвання договору на обслуговування звернулося керівництво приватної фірми «Санком», пояснюючи свою неспроможність здійснювати вивіз сміття браком техніки.

Утім, чи впорається із новим об’ємом КАТП – теж невідомо. Комунальникам, крім "Покровського", віддали ще й приватний сектор.

Міський голова пояснює, що проблеми створює новоухвалений закон, яким заборонено міській владі купувати техніку і підтримувати фінансово комунальні підприємства. Точніше ускладнюється сам процес, бо додається необхідність звернення у Антимонопольний комітет. А це, за словами міського голови, втрата часу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень