У Рівному відкрили виставку луцької художниці (+ФОТО)

Свої роботи на весняну тематику Тетяна Наумович-Сензюк представила у галереї «Євро-Арт». А більше про художницю та її картини розповідає арт-менеджер галереї Ольга Жартун:

– Працює у техніці масла, переважно такі композиції, як натюрморти, пейзажі... Вона привезла квіткові такі композиції, в принципі так виставка сама і звучить - «Про квіти». На таку світлу тематику написані такими пастозними мазками, в цікавому колориті, яскравому.

Тетяна Наумович-Сензюк

Тетяна Наумович-Сензюк з 2001 року є активним учасником художніх виставок, конкурсів та фестивалів. На початкових етапах творчості вона займалась виставковою діяльністю у мистецьких галереях та художньому музеї Луцька, а вже з 2007 року здійснює активну виставкову діяльність по Україні. Зокрема, мала низку персональних виставок у Києві та Львові. Крім того, роботи молодої художниці також є і в приватних колекціях. До слова, виставка луцької художниці Тетяни Наумович-Сензюк у клубному кафе «Євро-Арт» в Рівному триватиме до восьмого травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень