У Рівному відкрили меморіальну дошку Миколі Карнаухову

Він загинув в АТО у лютому цього року

Відкриттям меморіальної дошки колеги-викладачі та студенти НУВГП вшанували пам'ять загиблого на Сході України бійця Миколи Карнаухова - старшого лейтенанта, який був сапером і серед побратимів більше відомий за позивним «Нежурись». Між тим, один із його бойових товаришів, Олександр Бодін, відвідав урочисте відкриття меморіалу та поділився зі слухачами Радіо Трек спогадами про свого друга:

– Ми разом призивалися 1-го серпня минулого року. Потрапили в один підрозділ. Насправді Коля - він Герой. Він є справжнім батьком, воїном, чоловіком і лишається в спогадах, думках і серцях рідних та тих, хто його знав.

Тож відтепер дошка висітиме на стіні третього корпусу «водного» університету, адже саме у цьому закладі Микола працював викладачем. Нагадаємо, Миколу Карнаухова 10-го березня поховали на Алеї Героїв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень