У Рівному відкрили меморіальну дошку Героям (ФОТО)

Розміщена вона біля Воскресенського собору

Сьогодні у Рівному офіційно відкрили дошку пам’яті загиблим рівнянам в зоні АТО та під час Революції гідності. Зокрема, батьки загиблого рівнянина Тараса Якимчука дякують людям за те, що вони не забувають своїх героїв:

Я дякую людям, що не забувають цих дітей, цих героїв. Бо вони справді Герої. Моєму Тарасу було 20 років. Він загинув дійсно за Україну, за людей.

До слова, усім присутнім родичам загиблих військових міська влада вручила відзнаку «почесний громадянин міста Рівне». За словами очільника міста Володмира Хомка,  такі нагороди посмертно у Рівному вручають вперше:

Не просто. Тому що ще ніколи в Рівному не вручали дипломи почесних громадян тим, хто загинув. Дуже хотілося зробити саме в цей день, дуже старалися. Дякую усім хто до цього причетний. Я беру на себе таку сміливість сказати не тільки від себе, але й від всіх рівнян, що це місце буде святим не тільки по святам, а й у будні дні. Тому що дійсно, у місті Рівному зараз світить сонце, мирно гуляють діти. Ми живемо нормальним життям, а для того, щоб так було, ці люди віддали своє життя.

Зауважимо, що фотографії, які були на Майдані незалежності, на прохання родичів загиблих прибрали. Відтепер меморіальна дошка розміщена поблизу Воскресенського собору у центрі Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень