У Рівному відбудуться змагання «Книгоманія-2016»

Це етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання 

У четвер, 31 березня, о 10.00 годині у приміщенні Рівненської обласної бібліотеки для дітей (пр. Миру, 16) відбудеться  обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2016».

Учасники конкурсу – переможці попереднього етапу, учні 6-7-х класів із Рівненської області.

«Перед конкурсантами буде  поставлене нелегке завдання – розкрити свої літературні таланти, артистизм, цікаво та змістовно представити свою улюблену книгу, поділитися своїми читацькими інтересами та зацікавити своєю розповіддю всіх присутніх.

По завершенні конкурсу на всіх учасників чекатиме приємний сюрприз – ознайомлення з  унікальною виставкою власноруч створених креативних  книг  рівненської майстрині Олени  Медведєвої у музеї бурштину та екскурсія музеєм Уласа Самчука», – зазначають організатори.

Переможці  3 етапу здобувають  звання «Найкращий читач України» та отримують головний приз – поїздку на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» до Львова, де на них чекатиме захоплююча зустріч з улюбленими письменниками, знайомство з історією та культурою історичного міста, нові пригоди, враження та нагороди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень