У Рівному поставлять грандіозний мюзикл «Моя чарівна леді» (ВІДЕО)

27-28 січня - прем’єра у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі

Актори театру планують подати глядачеві всесвітньо відомий романтичний сюжет у свіжому, яскравому та несподіваному баченні.

Для реалізації цього мюзиклу у Рівному спеціально запросили режисера, балетмейстера Максима Булгакова з Сум, який розказав, які проблеми хоче розкрити завдяки виставі:

Є проблема певна зараз, гендерна, так би мовити. Бо жінки почали займатися не своєю справою, та й чоловіки роблять не свою справу. І ця вистава ставить запитання, для того, аби спробувати розібратися з тим, що має робити жінка, і які обов’язки лежать на чоловічих плечах.

Свій вклад у постановку мюзиклу внесли художниця Алла Локтіонова, народний артист України Зіновій Крет.

Головні ролі виконують актори Станіслав Лозовський та Оксана Муріна.

Мюзикл зазвучить на рівненській сцені у супроводі естрадно-симфонічного оркестру театру. Загалом у мюзиклі беруть участь понад 30 акторів, а також балетмейстери, учасники оркестру, робоча група режисера.

Керівництво театру очікує аншлаг, вже майже всі квитки продані. До слова, ціна квитка на це грандіозне дійство близько 100 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень