У Рівному відбудеться чемпіонат з кіберфутболу (ФОТО)

Приз - приставка

У Рівному відбудеться чемпіонат  з кіберфутболу. Цей вид спорту популярний в Європі, де призові фонди становлять по десятки тисяч доларів. В нашому місті такий чемпіонат організовує НК «Верес».

Участь візьмуть гравці-аматори, що змагатимуться в футбольному симуляторі FIFA – 18 на ігрових консолях Play Station 4. Учасників відбиратимуть  зі всієї України, розповідає директор з маркетингу НК «Верес» Юрій Сєбов:

Фінальна його частина буде проходити 28-го, 29-го квітня. Ми вже закінчуємо перемовини з «Арт Простором» – саме там швидше за все проводитиметься турнір. Відбір буде по всій Украї – в Києві, в Полтаві, Харкові та Одесі ми будемо відбирати людей. Чемпіонат розрахований на гравців-аматорів. Професіонали не мають права брати в ньому участь. Можливо, для цього в майбутньому ми зробимо окремий турнір.

Всього в турнірі візьмуть участь 64 учасники. 12 – з найбільших міст України, «Верес» відбере 20 членів клубу, а ще 32 – потраплять на чемпіонат за результатами онлайн відбору, про який оголосять згодом.

Головний приз змагань – приставка Sony Play Station 4. Інші призи організатори доки тримають у таємниці.

Крім того, в подальшому НК «Верес» планує створити в клубі кібердепартамент, де буде гравець, який представлятиме клуб на інших змаганнях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень