У Рівному від отруєння ліками померла 2-річна дитина

Батько не хоче, аби проводили розтин

Пізно ввечері 24 вересня в Рівненську обласну дитячу лікарню з медикаментозним отруєнням у вкрай тяжкому стані доставили дворічну дівчинку. Попри вжиті реанімаційні заходи дитина померла.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 22-ї години 24 вересня дворічна дівчинка, перебуваючи сама в кімнаті, випила ліки з флакончика. Зі слів 38-річної матері, вона на той час поралася на кухні, а 35-річний батько із дев’ятирічним пасинком вийшли у магазин. Дитину каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську обласну дитячу лікарню. Медики вжили усі необхідні реанімаційні заходи, однак 25 вересня о 01:25 вона померла. Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією статті 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьками обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Крім того, 25 вересня о 12:10 до поліції надійшло повідомлення, що 35-річний батько забрав із приміщення судово-медичної експертизи тіло своєї померлої доньки, мотивуючи це тим, що відмовляється від проведення розтину.

Чоловіка, який приїхав на таксі, затримали поліцейські.

Тіло дівчинки доставили в морг для проведення СМЕ. За цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень