У Рівному ветерана-інваліда Другої світової війни забули привітати з Днем Перемоги? (ОНОВЛЕНО)

Донька ветерана Володимира Лазаревича Алла Камінська повідомила, що батько весь день прочекав гостей

На фото зліва - Володимир Лазаревич

Алла Камінська розповіла про це у соцмережі Фейсбук: 

Alla Kaminskaya Моєму батькові - 98. Він - інвалід Ввійни. Дуже прикро, що в це свято ніхто не привітав з представників громадськості. Раніше хоч листівку присилали (коли балотувалися в депутати), а тепер... болісно дивитись, як другий рік поспіль він весь день при параді з орденами виглядає і з надією чекає, що от-от з'являться гості. Ні, він не ображається, і на запитання ,,чи ніхто не телефонував, не приходив?" відповідає: "Я ж нікого не запрошував". А сам, як дитина, чекає...

 

От вам і ,, ніхто не забутий, ніщо не забуте". Настав вечір. Діти, онуки, правнуки розійшлися... А він буде чекати ...Може, завтра прийдуть, тримає біля ліжка пляшечку коньячку для дорогих гостей. Може, і прийдуть...Скільки ж тих ветеранів залишилось...

Ситуацію прокоментував радник міського голови Рівного Олександр Джигирей:

Всього у Рівному станом на 1 травня 2017 року зареєстровано:

• рівнян, які мають статус учасників війни – 2051 особа.

• учасників бойових дій - 581 особа (з них 141 – безпосередні учасники бойових дій, 440 – особи, які до них прирівнюються).

• члени сімей загиблих ветеранів – 1075 осіб.

• інваліди війни – 825 осіб.

 

Міська влада шанує ветеранів, але зайти у квартиру кожного з них для вітань фізично неможливо. Тож влада міста ніколи й не вітала ветеранів з Днем Перемоги, заходячи до них додому. І не вітає їх листівками. І кошти у бюджеті міста на вітальні листівки до цього свята не передбачені. 

 

Управління соціального захисту тримає на контролі визначні дати та комунікує з родинами ветеранів. Якщо комусь з них виповнюється 90 років (чи інша кругла дата), міський голова за погодженням з членами сім’ї відвідує ювілярів особисто.

 

А ветеранів з Днем Перемоги вітають ветеранські організації. Вони влаштовують для них заходи у "Світлиці" на вулиці Дубенській. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень