У Рівному у водія виявили чотири види наркотиків у крові

Наркотики у нього були виявлені і два дні тому

Під час патрулювання на вулиці Соборній поліцейські помітили автомобіль Mercedes Benz, водія якого ще 8 січня перевіряли на стан наркотичного сп'яніння і результат виявився позитивним на три види наркотиків, тож інспектори вирішили зупинити цей транспортний засіб.

Докладніше розкаже речник Патрульної поліції області Оксана Юрченко:

За кермом перебував 38-річний громадянин, у якого під час поверхневої перевірки виявили паперовий згорток зі вмістом речовини зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожої на наркотичну, та два медичні шприци з вмістом речовини коричневого кольору, ззовні схожої на наркотичну.

За словами Оксани Юрченко, на місце події прибула слідчо-оперативна група і по закінченню роботи слідчих водію запропонували проїхати в медичний заклад для ознайомленя з результатами перевірки за 8 січня, а також визначити стан наркотичного сп'яніння на 10 січня.

Результат знову виявився позитивним за 4-ма показниками видів наркотичних речовин. Відносно громадянина склали 2 протоколи та відсторонили від керування транспортним засобом.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень