У Рівному тролейбус замовляли німці, щоб покататися на раритеті

У Рівному можна орендувати тролейбус. В управлінні транспорту і зв’язку кажуть, що користуються такою послугою не часто. Однак факти використання громадського транспорту в своїх цілях є. Останніми прогулювалися нашим містом одним з найстарших тролейбусів, німці. Розповідає начальник управління транспорту і зв`язку Віталій Миронюк:

Німці були, бо вони ніде ні в Європі та й в Україні вже немає цих 9-Тр (марка тролейбуса - авт.) оцих старих тролейбусів. То вони його як ретро замовили й катались.

Віталій Миронюк додає, що замовляють тролейбус на весілля та випускні вечори. Коштує таке задоволення по різному. Все залежить від маршруту та тривалості прогулянки. До прикладу, німці за свою подорож заплатили 1400 гривень.

А от щодо тих, хто щодня користується електротранспортом, то кількість їхня зменшилася. Нагадаємо з першого жовтня проїзд у тролейбусах зріс до двох гривень. В управлінні транспорту і зв`язку повідомляють, що пасажиропотік зменшився не набагато, однак касова виручка збільшилась.

 

  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень