У Рівному троє підлітків потрапили в ДТП на квадроциклі. Один із них загинув (ФОТО)

У ще однієї пасажирки відкритий перелом стегна

У Рівному троє неповнолітніх врізались в дерево на квадроциклі. Один із пасажирів загинув. Інцидент стався напередодні, о-пів на одинадцяту вечора на вулиці Тиннівській. 17-річна водійка транспортного засобу не впоралась із керуванням та врізалась спочатку в автомобіль, а потім в дерево, розповідає прес-офіцер Нацполіції у Рівненській області Марія Юстицька:   

Слідчо-оперативна група на місці пригоди встановила, що 17-річна жителька Рівного, керуючи квадроциклом, рухаючись вулицею Тиннівська, не впоралася з керуванням, виїхала поза межі проїзної частини на праве узбіччя та допустила спочатку наїзд на автомобіль «ЗІЛ», припаркований на узбіччі дороги, а потім — у придорожнє дерево.

Унаслідок зіткнення пасажира, 17-річного рівнянина, із політравмою доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Однак попри проведені реанімаційні заходи, лікарям не вдалося врятувати його життя, від отриманих травм юнак помер.

Ще одну пасажирку квадроцикла, 17-річну рівнянку, госпіталізували до медзакладу з відкритим переломом стегна. До лікарні потрапила і неповнолітня водійка, яка отримала незначні травми. За словами медиків, їх життю нічого не загрожує. За попередньою інформацією усі учасники ДТП були тверезі. Утім, остаточні результати — за призначеною судово-медичною експертизою.



Слідче управління розпочало досудове розслідування правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень