У Рівному телефонні шахраї представляються поліцейськими

Вони вже ошукали рівнян на понад 11 тисяч гривень

Телефонні шахраї ошукали двох рівнян на суму 11 тисяч 100 гривень. Зловмисники під приводом «звільнення» їхніх синів із поліції шахрайським шляхом заволоділи грошима.

Уночі до 62-річної рівнянки зателефонував невідомий, який представився слідчим, та повідомив, що її син потрапив у поліцію. За те, щоб проти нього не відкривали кримінальне провадження через учинену бійку, незнайомець «запросив» шість тисяч гривень. Мати, нібито рятуючи сина, передала гроші невідомому водію таксі, який чекав на неї у дворі будинку.

Аналогічно ошукали і 46-річну жительку обласного центру, якій зателефонував зловмисник, що начебто її сина затримано поліцією за заподіяння тілесних ушкоджень. «Звільнення» сина рівнянці обійшлося в пять тисяч 100 гривень. Жінка, замість того, щоб зателефонувати синові або порадитися з кимось із рідних, побігла до банкомату й переказала на вказаний шахраєм номер телефону зазначену суму.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою відкрито кримінальні провадження. Зловмисникам загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція закликає громадян бути обачними, не вірити подібним повідомленням та перевіряти їх, зателефонувавши до рідних або одразу у поліцію. Головна мета зловмисників – заволодіти грошовими коштами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень