У Рівному створили громадську коаліцію

Об’єднатися в одну структуру вирішили 11 громадських організацій та 2 громадські ініціативи

Новостворена платформа носить назву «Рада Реформ Рівного», і, як відзначають її організатори, буде працювати задля впровадження позитивних змін в місті Рівне.

До складу об’єднання увійшли такі організації: Рівненський центр «Соціальне партнерство», Громадська мережа ОПОРА, Екоклуб, Зелена Альтернатива, Антикорупційний моніторинг, Агенція суспільного розвитку, Рада голів ОСББ м. Рівне, Інформаційно-освітній простір «ІНФОХАБ», Молодь-Діє, Агентство журналістських розслідувань, Мережа 100 відсотків життя Рівне, Ініціативна група «Рівне – місто дружнє до дитини», Урбан-рух «Рівне велосипедне».

Як відзначає один з ініціаторів об’єднання Андрій Токарський, організації, що увійшли до Ради Реформ, вже давно співпрацюють та мають спільні результати. До прикладу, це розробка регламенту Рівнеради, впровадження Громадського бюджету, моніторинг важливих для міста тендерів та інше.

Нині в Раді Реформ є 13 організацій, однак, як зазначає Андрій Токарський, це не остаточний склад:

Об’єднання є відкритим і будь-яка активна, професійна громадська організація, яка конкретно має ціль, яка знає, що вона хоче змінити в місті, яка має досвід, а не лише слова, яка готова працювати та брати відповідальність, проявляти ініціативу, вона може до нас долучитися, вона може стати членом цього об’єднання.

Також Андрій Токарський додає, що для ефективної роботи Рада Реформ створює експертні групи з окремих напрямків роботи. Так, в сферу інтересів Ради нині входить місцеве самоврядування, освіта, публічні фінанси, молодіжна політика та енергоефективність. Також учасники об’єднання розраховують на активну участь місцевих експертів у роботі Ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень