У Рівному студенти затримали п'яного хулігана

Він гнався вулицею за чоловіком, погрожував йому розправою і матюкався

Як повідомила речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко, це сталося вчора на вулиці Степана Бандери біля музучилища. Студенти до затриманого викликали поліцію.

Поліцейським довелося застосувати до хулігана фізичну силу та надягнути на нього кайданки, адже той поводився агресивно. Хуліган заявив поліцейським, що він - астматик і йому потрібна медична допомога. Тож вони викликали бригаду швидкої допомоги. Але медики, які прибули на виклик, оглянувши затриманого, повідомили, що йому медична допомога не потрібна.    

Хулігана доставили у наркодиспансер, щоб медики засвідчили стан сп'яніння. Після цього його завезли у відділ поліції, щоб скласти адмінпротоколи. Затриманому загрожує покарання за трьома статтями Кодексу України про адмінправопорушення. Це статті 173 "Дрібне хуліганство", 185 "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського", частина 1 статті 178 "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді". Тож хулігану, якому 30 років, доведеться заплатити штраф. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень