У Рівному стартував спідвейний сезон

Розпочались змагання

Зараз у Рівному розпочався Міжнародний турнір зі спідвею, який відкриває цілий сезон. Турнір проходить за сіткою 15 заїздів для шести пар. 

Найкраща четвірка гонщиків (2 за набраними очками, 2 на вибір організаторів) стартуватиме у Великому Фіналі, де буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ» в індивідуальному заліку. 

В гонці беруть участь аргентинці Факундо Албін та Крістіан Зубіллага, італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. 

Україну представляють рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

Зазначимо, що цього року планується проведення шести міжнародних турнірів

зокрема новоствореної Міжнародної Ліги Спідвею (Speedway Friendship Cup), за участю клубів з Польщі, Словаччини, Чехії, Угорщини та України. А також виступ юних спортсменів у Чемпіонаті світу зі спідвею у класі 250 см3.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень