У Рівному стартує ювілейний сезон моди

15-й сезон FASHION TIME розпочинається в понеділок

Сезон весна-літо 2017 обіцяє бути яскравим і насиченим. У Рівному тиждень моди триватиме з 27 березня до 1 квітня включно.

Обличчям рекламної кампанії ЮВІЛЕЙНОГО сезону FASHION TIMЕ стала засновник торгової марки «ARTmodels», ідейний натхненник проекту Оксана Ігас. На афіші проекту Оксана вбрана в український автентичний одяг Рівненського Полісся кінця 19 століття. Це один із костюмів, відтворений засновником громадської організації «Центр дослідження та відродження Волині»  Володимиром Дзьобаком.

Понад 15 костюмів з колекції відродженого автентичного одягу буде вперше представлено на Рівненському подіумі під час модних показів XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону FASHION TIME.

В рамках Першої модної події  окрім показів авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів, традиційно пройде  конкурс модних луків Best of Style VII, конкурс молодих дизайнерів 1Look III, а також форум «FASHION TIME «Історії успіху». Адже саме FASHION TIME чотирнадцять сезонів поспіль не просто привертає увагу модників та модниць, відомих рівнян, власників брендових магазинів, місцевих дизайнерів, стилістів, спеціальних гостей з усієї України та з-за кордону. За цей час народилося чимало самостійних творчих імен.

Серед подій FASHION TIMЕ 28 березня у ресторані «БарМаки» відбудеться ексклюзивний балагодійний вечір «Староволинський Бал» - показ традиційних поліських страв. 

Завершиться XV ЮВІЛЕЙНИЙ модними показами в Органному залі. Також в рамках Першої модної події пройдуть конкурси  BestOfStyle (відкритий конкурс модних та стильних луків)  та 1Look (конкурс модельєрів-початківців, чи тих хто, хоче спробувати себе в ролі модельєра)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень