У Рівному стартує сезон спідвею. Інтерв’ю в ефірі Радіо Трек

Голова «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня розповів про головні деталі

Наступного тижня у Рівному свято усіх шанувальників спорту на гаревій доріжці – старт спідвейного сезону.

Голова «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня сьогодні завітав у ранкове «ТаТиШоу» в ефірі Радіо Трек і розповів пор майбутню гонку. Якщо це інтерв’ю ви проґавили, можете послухати тут.

Як розповів Сергій Головня, турнір проходитиме за сіткою 15 заїздів для 6 пар (пари будуть як мішаними, так і національними). Найкраща четвірка гонщиків (2 за набраними очками, 2 на вибір організаторів) стартуватиме у Великому Фіналі, де буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ» в індивідуальному заліку. 

Перемовини щодо участі відомих українських та іноземних гонщиків тривають. Наразі відомо, що в гонці стартуватимуть представники Аргентини Фацундо Албін та Крістіан Зубіллага (виступатиме в чемпіонаті світу серед юніорів зі спідвею по іспанській ліцензії), італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. Розглядається можливість участі у змаганнях і улюбленців рівнян Станіслава Бужі та Павела Месьонца.

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

 Отож, приходь на Мототрек, 2 травня на Міжнародний турнір зі спідвею серед пар на «Приз відкриття сезону». Початок о 16.00

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень