У Рівному стартує масштабна наукова конференція

Заявки на участь у конференції надіслали майже пів тисячі науковців з різних країн

Сьогодні  на кафедрі культурології та музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету відбудеться ХІV Міжнародна науково-практична конференція «Культурні домінанти в реаліях ХХІ століття».

Цьогоріч заявки на участь в конференції подали 456 знаних науковців та дослідників-початківців з України, Польщі, Угорщини, Білорусі, Китаю, РФ. Це майже у двічі більше учасників, ніж було з моменту започаткування таких науково-практичних зустрічей у 2009 році.

У роботі п’яти секцій учасники конференції обговорюватимуть проблеми євроінтеграційних процесів та національно-культурного розвитку сучасної України, проблеми сучасної вищої школи, питання культурної діяльності та інші важливі проблеми сучасного культурного життя.

Серед учасників  конференції «Культурні домінанти в реаліях ХХІ століття»:

  • докторів наук, професорів – 52 особи;
  • кандидатів наук, доцентів – 129 осіб;
  • докторантів – 7 осіб
  • аспірантів – 43 особи
  • магістрантів – 97 осіб
  • студентів – 46 осіб
  • ст. викладачів та викладачів – 60 осіб,
  • учителів ЗОШ – 13, а також окремі митці.

Надіслані авторські статті будуть опубліковані у двох фахових («Мистецтвознавство» та «Культурологія») науко-метричних виданнях «Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку» і науко-метричному збірнику «Актуальні питання культурології»: альманах наукового товариства «Афіна» кафедри.

Кафедра має дозвіл Міністерства юстиції України та МОН України на публікацію у наукових збірниках кафедри іноземними мовами: англійською, польською, німецькою, російською, українською.

Усіх охочих запрошують до участі у заході. Початок 15 листопада о 11.00 в актовій залі РДГУ по вул. Степана Бандери, 12.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень