У Рівному спіймали «онука», який ошукав дідуся на майже 30 тисяч гривень (ВІДЕО)

Знову спрацювала схема

Поліцейські у Рівному затримали жителя Дніпра, який ошукав пенсіонера.

Після дзвінка потерпілих до поліції працівникам карного розшуку всього за кілька годин вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його на одній із вулиць обласного центру. Про це повідомили на сайті ГУНП Рівненщини.

До поліції звернулася 52-річна рівнянка і повідомила, що її батьків ошукали шахраї. 

Незважаючи на постійні застереження, знову спрацювала схема «ваш онук потрапив у ДТП». На стаціонарний телефон 80-річного рівнянина зателефонував нібито онук та повідомив, що потрапив у ДТП і для уникнення відповідальності потрібні гроші. Не насторожило пенсіонера й те, що онук перебував у Польщі. 

За словами псевдовнука по гроші мали прийти поліцейські. І вже через кілька хвилин на порозі квартири з’явився невідомий чоловік, якому дідусь віддав 10 тисяч гривень. Однак зі слів пенсіонера, зникли із квартири ще 18 тисяч, які він також підготував та поклав на дивані.

Оперативникам вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його. Це 34-річний житель Дніпра. При собі чоловік мав лише 300 гривень, адже решту переказав на банківський рахунок, вказаний спільниками афериста. 

Слідчі уже повідомили йому про підозру у вчиненні шахрайства та за фактом крадіжки. Також вчора Рівненський міський суд відправив жителя Дніпра у слідчий ізолятор на 30 діб.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють причетність чоловіка до аналогічних злочинів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень