У Рівному сьогодні стартують Всеукраїнські змагання з радіоелектронного конструювання

Змагання відбуватимуться на базі Рівненського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді

Сьогодні у Рівному відбудеться урочисте відкриття Всеукраїнських змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.

Програмою змагань передбачено проведення теоретичного заліку, розробка друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою.

Розробка друкованої плати відбувається у 2 етапи: розробки друкованої плати на папері і перенесення малюнка друкованої плати на фольгований текстоліт. Далі учасники приступають до монтажу самого радіоелектронного пристрою.

Оцінюються учасники за раціональністю розміщення радіодеталей на платі, естетичним виглядом та дієздатністю самого пристрою. Визначаються переможці за найбільшою сумою балів учасника, нарахованих йому за теоретичний залік, розробку та монтаж пристрою.

Відкриття змагань відбудеться 15 березня о 15.30 за адресою: вул. Орлова, 35, м. Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень