У Рівному оголосили тендер на реконструкцію стадіону «Авангард»

Адже вже, нарешті, отримали проект реконструкції

Про це повідомив сьогодні на засіданні міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко. При цьому він зауважив, що це – не остаточний варіант проекту:

Я не думаю, що це - остаточний варіант. Тому що будуть вноситися у процесі будівництва ще зміни. Але приблизно сума реконструкції - 212 мільйонів грн.

 

Нам дуже важливо у цьому році розпочати реконструкцію, щоб ми почали за свої кошти, і щоб підготувати документи на ДФРР (Державний фонд регіонального розвитку - Ред.) на наступний рік. Тому що наступного року буде основне фінансування.

 

І безумовно, дуже важливо, щоб Верховна Рада не була переобрана, і всі ці люди, які нам обіцяли кошти, залишилися при своїх посадах.

Міський голова підкреслив, що умови конкурсу на реконструкцію стадіону виписані так, щоб відсіяти всіх сумнівних учасників:

Нам потрібна фірма з хорошою репутацією, з обіговими коштами, з хорошими тверезими, грамотними робітниками, які мають досвід таких робіт і мають відповідну техніку.  Такої фірми, щоб було тільки прізвище, і далі все - на субпідряді, нам не потрібно. Бо дуже важливий об’єкт, щоб зараз взялася фірма, яка ніколи цього не зможе зробити.

Орієнтовно реконструкція має розпочатися за два місяці. Реконструкція буде розбита на чотири черги. І Володимир Хомко сподівається, що завершать ці роботи за два роки.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень