У Рівному серед білого дня троє чоловіків напали на дружину відомого музиканта

Вони скинули її зі сходового майданчика, тягали за одяг і матюкали

Дружина відомого рівненського музиканта, учасника гурту "Брем Стокер" Олексія Казанцева працює у фірмі "Рівне-інформ", яка обслуговує рекламні щити, розміщені на під'їздах багатоповерхівок міста. В її обов'язки входить розміщувати на щитах рекламні оголошення фірми, стежити, щоб їх не заклеювали іншою рекламою тощо. Сьогодні близько 12 години дня вона працювала у дворі багатоповерхівки №2 на вулиці Мельника. І саме тут на неї напали. 

Розповідає Олексій Казанцев:

Чоловік з того будинку з двома своїми друзями почали кричати на мою дружину. Мовляв, навіщо ти клеїш оголошення. Вона пояснила, що це входить у її професійні обов'язки. Показала свою візитку. Але це не допомогло. Троє здоровенних чоловіків вхопили її за комір, скинули зі східців, обматюкали. Вона викликала поліцію. Але поліцейські, які прибули, пояснили дружині: "У вас немає свідків. Який сенс писати заяву?" Тож хулігани, які напали на мою дружину, тільки посміялися з неї.  

Олексій Казанцев вирішив розповісти про цей випадок у соцмережі Фейсбук. Мовляв, може родичі хуліганів прочитають його повідомлення і присоромлять цих "героїв", які воюють з жінками. Закінчив він свій допис словами: 

Чому в нашому суспільстві всякі покидьки надають собі права і обовя'зки бити і вбивати??? Бажання ломанутись і спалити Мельника 2, але прав на то у мене нема. Всім миру браття! Чмошники перемогли!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень