У Рівному шукають сім`ї, які готові тимчасово доглядати за дітьми, що потребують захисту. За гроші

Йдеться про патронатних вихователів

Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді оголошує про пошук патронатних вихователів.

Для роботи патронатними вихователями шукають сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Грошове забезпечення патронатного вихователя, соціальна допомога на виховання дитини і комплексна професійна підтримка – гарантовані.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.

Стати патронатним вихователем може сім’я, яка має позитивний досвід виховання власних дітей, проживає на території Рівного і небайдужа до долі дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Довідково: Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини у сім’ї на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

До сім’ї патронатних вихователів можуть бути влаштовані діти віком від народження до 18 років.

Оптимальний термін перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя визначається відповідно до індивідуальних потреб дитини, виявлених обставин та їх впливу на стан дитини. Але не повинен перевищувати трьох місяців. В особливих випадках, за рішенням органу опіки та піклування, термін перебування під патронатом можуть продовжити максимум ще на три місяці.

За докладнішою інформацією звертайтеся до Рівненського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за адресою:  

         м. Рівне, вул. Шевченка, 45, 2-й поверх,  тел. 62-06-06, 63-63-92. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень