У Рівному шукають шляхи вирішення проблеми із затопленням мікрорайону Золотіїв

Щоразу після опадів частину району затоплює водою з каналізації

Запобігати цьому мала б каналізаційно-насосна станція, яка належить ТОВ «Інженерні системи і технології».

Втім, депутат міськради Рівного Любов Романюк каже, що приватні власники не чистять каналізаційну трубу, тому під час дощу піднімаються ґрунтові води і відбувається затоплення території, під якою проходить труба. До того ж вмикають КНС не тоді, коли починається дощ, а, коли обурені підтопленням мешканці Золотієва починають телефонувати до власника станції.

Власник насосної станції Тарас Лесів, у свою чергу, звинувачує у  проблемі владу Рівного. Мовляв, у Золотієві нема зливової каналізації, щоб туди потрапляла дощова вода. Та й дорога у Золотієві, за його словами, неправильно збудована, через що відбувається підтоплення.   

Заступник міського голови Олексій Хмилецький пояснив, що шляхи вирішення цієї проблеми шукають. Спілкуються для цього з власником КНС:

Це його каналізаційна труба. Ми попросили його, щоб він подав документи необхідні про власність цієї труби, де він її купив. А він стверджує, що купив її у ліквідатора тракторного заводу, старого майданчика, який був їхнім. То зараз питання на розгляді. Буде прийнято рішення. Скоріше всього, ми будемо наполягати передати цю трубу у власність міської ради.

За словами Олексія Хмилецького, вчора зранку була нарада з власником КНС. І його попросили надати документи, щоб їх побачили юристи міськвиконкому. Після представлення документів будуть шукати шляхи вирішення проблеми.

Звичайно, визнає Олексія Хмилецький, власник КНС не погодиться просто так віддати своє майно, тому доведеться його купувати, а до цього - робити, відповідно до законодавства, його оцінку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень