У Рівному шукають кандидата на посаду начальника міського ДАБК

Адже ця посада вакантна

Начальник міського управління Державного архітектурно-будівельного контролю Віталій Самчук написав заяву на звільнення.

І міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що кандидата на заміну поки нема:

Безумовно шукаємо. Але там високі вимоги до цього. По-перше, треба мати досвід роботи, ступінь магістра тощо. Нема такої людини. Але головне інше: треба, щоб людина була не пов’язана з ніякою будівельною компанією. Бо ви ж розумієте: тільки приходить Іванов – працює на Петрова. Всі пов’язані. Тож треба ще знайти людину, яка була б не пов’язана.

 

Цей хлопець (Віталій Самчук - ред.) був не пов'язаний. Але здувся протягом двох місяців. А це прийшов минулого тижня, кинув заяву і все.

До речі, нагадаємо, що у Рівному вже два роки нема і начальника міського управління містобудування та архітектури, який також одночасно був головним архітектором міста. Ця посада вакантна після того, як останній начальник Сергій Семенець помер, отримавши важкі травми. Тоді його підлеглі припускали, що він постраждав через принциповість. Але правоохоронці тоді не змогли довести, що Семенця побили.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: кадриДАБК
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень