У Рівному ще є будинки й учбові заклади без опалення

Про це повідомили на сторінці секретаря міськради Рівного Сергій Паладійчук у соцмережі Фейсбук

Станом на сьогоднішній ранок, у Рівному з теплом були 829 житлових будинків, що становить 98% від усіх, 24 вищих та професійно технічних учбових заклади - 96%, 23 обласних лікувальних заклади – 95,8%. 

А ось школи, дитсадки, лікарні та поліклініки всі опалюються. 

Відсутнє досі тепло у 14 будинках (це ті, які обслуговуються ОСББ та кооперативами або належать до відомчого житла), мешканці яких заради економії відмовилися від подачі тепла в оселі до настання сильніших холодів.

Також у місті ремонтують чотири пориви на теплотрасах. Ремонти обіцяють за сьогодні закінчити.

У порівнянні з іншими обласними центрами ситуація з підключенням тепла у Рівному виглядає доволі гарно - 93%. А ось такі обсяги підключення до опалення в інших містах України: Київ – 17%, Полтава – 64%,Чернігів – 67%, Житомир – 42%, Вінниця – 65%, Івано-Франківськ – 98%, Харків – 25%, Черкаси – 87%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень