У Рівному розповіли про реалізацію грантових проектів в області

В обласному центрі провели «Медіа-день» зі сталого розвитку від Проекту ЄС та Програми ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Головною темою заходу стала співпраця міської влади та громад у реалізації спільних ініціатив для покращення умов життя людей на прикладі малих міст Рівненщини та Львівщини. На заході заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко розповів, що за 2015-16 роки в рамках цієї програми в області реалізовано 32 проекти, на які з Європи було залучено 12 мільйонів гривень. Далі пряма мова:

– Найбільш вдаліші це, звичайно, енергозбереження і саме на це зорієнтований Проект ПРООН. Ми вважаємо, що це логічне продовження наших кроків у державі і в області на енергоресурсозбереженні. І якраз Проект ПРООН чітко вкладається в ті пріоритетні цілі, які ми перед собою поставили. І в цьому році передбачається реалізація ще 11 проектів.

Також Ігор Тимошенко повідомив, що, за програмою співфінансування, міста Дубно та Костопіль отримали найбільше коштів - в межах шести з половиною мільйонів гривень. Це дало можливість реалізувати 17 проектів, серед яких  - ремонти будинків та створення ОСББ. Також кошти пішли на будівництво ЦНАПу в Миляцькій об’єднаній громаді Дубровицького району. До слова, окрім Проекту ЄС та Програми ООН «Місцевий розвиток», на Рівненщині реалізовується ще більше десяти грантових проектів на суму близько трьох мільйонів євро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень