У Рівному роздають безкоштовні електронні ключі

Платники ПДВ вже 100% декларацій направляють через E-mail

З початку року 1329 платників, що перебувають на обліку в ДПІ у м. Рівному, скористалось послугами Відділу реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Рівненській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України та безкоштовно отримали посилені сертифікати ключів. З них - 399 юридичних та 930 - фізичних осіб.

За січень-серпень 2015 року до податкової інспекції міста подано майже 123 тисячі податкових звітів, з яких 52 відсотки – в електронному вигляді. 

За словами фахівців ДПІ у м.Рівному популярність послуги з отримання електронних ключів викликана тим, що ця послуга є безкоштовною. Будь-хто з суб’єктів господарювання чи громадян може безкоштовно отримати електронні ключі та програмне забезпечення для користування системами електронної звітності.

Нагадуємо, отримати послугу безкоштовного електронного цифрового підпису можна у Відділі реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Рівненській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України за адресою: м. Рівне, вул.Відінська, 8, каб. 203, тел. 692-627.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень